Asiakkaitamme

TALOUSAVAIN.NET

Talousavain.net toimii ensimmäisenä Suomessa täysin sähköisesti. Tarjoamme verkossa taloushallinnonpalvelua niille, joita kiinnostaa säästää aikaa, vaivaa ja rahaa. Meiltä saat osaavan asiantuntijanpalvelun yrityksellesi, sekä tukea liiketoimintasi kehittämiseen ajasta ja paikasta riippumatta.

”Etsimme pitkään toimivaa ja tehokasta mobiilia ratkaisua kuittien ja matkalaskujen sähköiseen käsittelyyn ja Luovun integraatio Briox-ohjelmistoon vakuutti meidät. Voimme suositella ohjelmaa varauksetta kaikille.”

Kimmo Lähti, toimitusjohtaja, Talousavain.net
www.talousavain.net

SOLINOR

Solinor on työntekijöidensä omistama, 2002 perustettu 50+ ammattilaista työllistävä digitalisaatiopalveluita tarjoava edelläkävijäyritys.

”Kokeilin jokaista kuitinkuvaus- ja matkalaskumarkkinoilla tarjolla olevaa mobiilisovellusta. Luovu ratkaisi parhaiten kuittien ja luottokorttilaskujen kohdistuksen Web Service -rajapinnan yli Visma Netvisorissa.”

Martiska Reinikka, Head of Finance and Marketing, Solinor Oy
www.solinor.com

OSCAR SOFTWARE

Oscar Software on 2005 alkunsa saanut yksityisomisteinen tamperelaisyhtiö, joka pyörittää vuonna 2016 reilun kuuden miljoonan euron liikevaihtoa ja työllistää yli 75 asiantuntijaa kuudella paikkakunnalla.

”Spinfiren laaja tekninen osaaminen sekä erittäin ketterät, modernit, ja tehokkaat toimintatavat olivat avainroolissa kun valitsimme heidät sovelluskumppaniksemme eräissä erityishankkeissa.”

Jarno Lahtinen, myyntijohtaja, Oscar Software Oy
www.oscar.fi

LEMONSOFT

Lemonsoft on suomalainen, vuonna 2006 perustettu ohjelmistotalo. Lemonsoftin yli 1500 asiakkuuden taustalla on vahva osaaminen ja pitkä kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä.

”Etsimme kumppania vaativaan mobiiliprojektiimme pitkään. Spinfire toteutti mobiilisovelluksemme erittäin nopealla ja joustavalla aikataululla. Päädyimme heihin muutaman merkittävän tilitoimistoasiakkaamme suosituksesta.”

Jari Rättyä, toimitusjohtaja, Lemonsoft Oy
www.lemonsoft.fi

A-TILI

A-Tili on suomalainen, vuonna 1979 perustettu tilitoimisto joka työllistää 25 alan ammattilaista ja palvelee yli 700 asiakasyritystä.

”Toimme yhdessä Spinfiren kanssa markkinoille täysin uudenlaisen mobiilitilitoimistokonseptin, ja he olivat luonnollinen valinta yhteistyöhön, sillä heidän ammattitaitonsa vakuutti heti kättelyssä. 15 vuoden kokemus vaativasta mobiilisovelluskehityksestä sekä erittäin ketterä toimintatapa ovat elinehtoja silloin kun luodaan jotain uutta. ALVin on täysin uudenlainen tapa tehdä pienyrityksen kirjanpitoa.”

Jon Gorschelnik, toimitusjohtaja, A-Tili Oy
www.a-tili.fi

GYLLING ACCOUNTING

Gylling Accounting on sähköisen taloushallinnon pioneeri ja yli 40 henkilöä työllistävä tamperelainen tilitoimisto. Gyllingillä on tehty sähköistä kirjanpitoa 49 vuoden ajan, aina reikäkorttiajoista asti.

“eGylling tukee omaa brändiämme ja toimii korvaamattomana lisänä palveluvalikoimaamme, ja mikä parasta, se ei ole järjestelmäsidonnainen.”

Max Gylling, toimitusjohtaja, Gylling Accounting Oy
www.gylling.fi

OLE ONLINE

OLE Online-tilitoimistot on itsenäisten tilitoimistojen muodostama valtakunnallinen verkosto, joka tarjoaa asiakkailleen sähköisen liiketoiminnan sovellusratkaisut yhdistettynä ammattitaitoiseen taloushallinnon palveluun.

”Valitsimme Spinfiren kumppaniksemme, koska heidän uniikki ratkaisunsa tarjosi meille viimeisen puuttuvan osan sähköisen liiketoiminnan sovelluskokonaisuuteemme. Valintamme ratkaisi sovelluksen helppokäyttöisyys ja mahdollisuus brändimme mukaisen ulkoasun toteuttamiseen. Olemme olleet tyytyväisiä Spinfiren asiakaslähtöiseen toimintatapaan, jonka ansiosta palvelu kehittyy haluamaamme suuntaan todella nopeasti.”

Vesa Laurila, verkostonjohtaja, OLE Online-tilitoimistot
www.oleline.fi

TILITOIMISTO JPOND OY

JPond on nuori ja notkea tilitoimisto Kangasalla.

“Luovu on loistava työkalu jolla tilitoimisto voi sähköistää loputkin kuittiliikenteestään. Suosittelen kaikille asiakkailleni.”

Janne Lampi, yrittäjä, Tilitoimisto JPond Oy
www.jpond.fi