Luovu on helpoin tapa tehdä sähköinen matkalasku

Luovu on helpoin tapa tehdä sähköinen matkalasku

Teetkö matka- ja kululaskut edelleen paperilla ja liität matkaan liittyvät kuitit mukaan nitojalla? Ehkä olet löytänyt ”ilmaisen” ratkaisun, jossa teet matkalaskun Excelissä ja lähetät sen sitten tilitoimistoosi sähköpostilla? Otat kuiteista kuvia ja jaat ne Dropboxin tai Google Driven kautta kirjanpitäjällesi? Mikä olikaan vuoden 2023 kilometrikorvaus tai kotimaan päiväraha? Paljonko maksetaan ulkomaan päivärahaa komennuksella Saksaan? Olenko oikeutettu verottomaan päivärahaan tai osapäivärahaan jos minulle tarjotaan kaksi lämmintä ateriaa matkavuorokauden aikana työnantajan toimesta? Sinun ei tarvitse tietää vastausta näihin eikä muihinkaan matkalaskuihin liittyviin kysymyksiin sillä Luovu tietää. Ota käyttöösi helpoin tapa tehdä sähköinen matkalasku.

Sähköisessä matkalaskuprosessissa matkalasku liitteineen kulkee suoraan matkalaskun tekijältä kirjanpitoon ja palkanlaskentaan saakka ilman että liitteitä etsitään sähköposteista tai niin että matkalaskun rivitiedot syötetään tilitoimistossa uudelleen käsin palkkajärjestelmään. Luovu piää huolen että päivärahat, kilometri- ja muut kulukorvaukset ovat aina ajan tasalla matkustaessasi joko kotimaassa tai ulkomailla. Luovu tukee lisäksi moniportaista hyväksyntäkiertoa joka voidaan määritellä jokaiselle käyttäjälle erikseen. Sähköinen matkalasku tehdään ja lähetetään hyväksyntään suoraan puhelimesta tai selaimesta ja se voidaan myös hyväksyä puhelimella aina reaaliaikaisesti vaikka toisella puolen maapalloa.

Uuden matkalaskun tekeminen

Etsi ja hyväksy matkalaskuja

Matkalasku GPS-seurannalla

Kirjaa matkalaskusi missä ja milloin vain

Luovu paitsi helpottaa ja yksinkertaistaa matka- ja kululaskujen käsittelyä, myös mahdollistaa koko prosessin reaaliaikaisen seurannan aina laskujen syötöstä hyväksyntään, maksatukseen ja kirjanpitoon saakka. Koko prosessi hoituu sähköisesti ilman yhdenkään paperin tulostamista tai kuittien etsimistä.

Sähköinen matka- tai kululasku on helppo kirjata missä ja milloin vain, joko Luovu appilla tai selaimella. Halutessasi voit käyttää GPS-seurantaa reitin ja kilometrien tallentamiseen. Matkalaskujen tekeminen ja kuittien kuvaus on vaivatonta ja yksinkertaista.