Luovu on helpoin tapa tehdä sähköinen matkalasku

Luovu on helpoin tapa tehdä sähköinen matkalasku

Teetkö matkalaskut edelleen paperilla ja liität matkaan liittyvät kuitit mukaan nitojalla? Ehkä olet löytänyt ”ilmaisen” ratkaisun, jossa teet matkalaskun Excelissä ja lähetät sen sitten tilitoimistoosi sähköpostilla? Otat kuiteista kuvia ja jaat ne Dropboxin tai Google Driven kautta kirjanpitäjällesi? Mikä olikaan vuoden 2020 kilometrikorvaus omalla autolla ajettaessa? Paljonko päivärahaa maksetaan komennuksella Saksaan? On aika ottaa käyttöösi helpoin tapa tehdä sähköinen matkalasku.

Sähköisessä matkalaskuprosessissa matkalasku liitteineen kulkee suoraan asiakkaalta kirjanpitoon saakka ilman että liitteitä etsitään sähköposteista tai niin että matkalaskun rivitiedot syötetään tilitoimistossa uudelleen käsin palkkajärjestelmään. Me pidämme huolen että päivärahat ja muut verottomat korvaukset ovat aina ajan tasalla matkustaessa kotimaassa tai ulkomailla. Luovu tukee lisäksi moniportaista hyväksyntäkiertoa joka voidaan määritellä jokaiselle käyttäjälle erikseen. Sähköinen matkalasku tehdään ja lähetetään hyväksyntään suoraan puhelimesta ja se voidaan myös hyväksyä puhelimella aina reaaliaikaisesti. Palvelua voi toki käyttää myös tietokoneella.

Sähköinen matkalasku iPhonella

Matkalaskulistan suodatus

Matkalasku GPS-seurannalla

Kirjaa matkalaskusi missä ja milloin vain

Luovu paitsi helpottaa ja yksinkertaistaa matka- ja kululaskujen käsittelyä, myös mahdollistaa koko prosessin reaaliaikaisen seurannan aina laskujen syötöstä hyväksyntään, maksatukseen ja kirjanpitoon saakka. Koko prosessi hoituu sähköisesti ilman yhdenkään paperin tulostamista tai kuittien etsimistä.

Sähköinen matkalasku on helppo kirjata missä ja milloin vain, joko Luovu-sovelluksella puhelimella tai tietokoneella selaimella. Halutessasi voit käyttää GPS-seurantaa reitin ja kilometrien seuraamiseen. Matkalaskujen tekeminen ja kuittien kuvaus on vaivatonta ja yksinkertaista. Kokeile itse maksutta kuukauden ajan ja koe käytön helppous.

Näin luodaan sähköinen matkalasku 20 sekunnissa

  1. Avaa Luovu puhelimellasi tai tietokoneella ja valitse ”Luo matkalasku”
  2. Lisää lähtö- ja paluuaika, matkan tarkoitus, reitti, kulkuneuvo, lisämatkustajat ja kilometrit. Sovellus laskee päivärahat ja kilometrikorvaukset automaattisesti. GPS-seurannalla reittitiedot esitäytetään ja niitä voi haluttaessa muokata.
  3. Lisää matkalaskulle tarvittaessa yksi tai useampi liite, esimerkiksi kuva kuitista.
  4. Hyväksy lasku tai tallenna lasku myöhempää muokkausta varten.