Kuvaa kuitit talteen helposti ja nopeasti puhelimellasi

Kuvaa kuitit talteen

Kuvaa yrityksesi kuitit talteen helposti Luovun appilla. Kuitin kuvaus onnistuu nopeasti yhdellä napin painalluksella ja tämän jälkeen kuitti on varmassa tallessa ja paperikuittia ei enää tarvitse säilyttää eikä toimittaa kirjanpitoon. Voit halutessasi lisätä tositteeseen kuvauksen, maksutavan sekä hintarivit dimensiotietoineen. Päivämäärä ja ostopaikka tunnistetaan automaattisesti kuitin tietojen perusteella mutta voit halutessasi muuttaa niitä myöhemmin. Tosite voidaan tämän jälkeen liittää osaksi sähköistä matka- tai kululaskua joko puhelimessa tai verkkopalvelussa tai viedä sellaisenaan kirjanpitoon. Kaikki palveluun ladattu materiaalia on ladattavissa koska tahansa PDF-muodossa tai alkuperäisessä muodossa.

Kuitin kuvaus

Lisätietojen syöttö

Kuittiarkisto

Et tarvitse enää kuittien käsittelyyn ja arkistointiin kuittikansioita, klemmareita, kirjekuoria tai kopiokonetta. Kuvaa kuitit helposti talteen Luovun avulla ja yksikään kuitti ei enää huku. Lisäksi kuitit ovat reaaliaikaisesti kirjanpitäjän saatavilla. Kaikki yrityksen kuitit tallentuvat samaan paikkaan, josta niitä voi helppo hallinnoida, tarkastella ja viedä kirjanpitoon. Tositteita on helppo etsiä esimerkiksi maksutavan, päivämäärän tai käyttäjän perusteella. Näiden lisäksi koneluemme jokaiselta kuitilta kaiken tekstin ja voit helposti hakea kuitteja vapaasanahaulla esimerkiksi yrityksen nimen tai y-tunnuksen perusteella.

Haluatko kokeilla itse? Voit kokeilla Luovua ilmaiseksi kuukauden ajan ilman sitoumuksia. Luo tili, lataa sovellus puhelimeesi ja koe Luovun helppous omakätisesti.