Kuvaa kuitit talteen

Luovun sovelluksella kuvaat yrityksesi kuitit helposti talteen. Kuitin kuvaus onnistuu nopeasti yhdellä napin painalluksella ja tämän jälkeen kuitti on varmassa tallessa ja paperikuittia ei enää tarvita. Voit halutessasi lisätä kuittiin ostopaikan, kuvauksen, maksutavan sekä hintarivit dimensiotietoineen. Kuitti voidaan myöhemmin liittää osaksi sähköistä matka- tai kululaskua joko puhelimessa tai verkkopalvelussa tai viedä suoraan kirjanpitoon.

Kuitin kuvaus

Lisätietojen syöttö

Sähköinen kuittiarkisto

Et tarvitse enää kuittikansioita, klemmareita ja kopiokonetta kuittien käsittelyyn ja arkistointiin. Luovun avulla kuitin kuvaus on helppoa ja nopeaa, eivätkä kuitit enää huku. Lisäksi ne on helppo lähettää eteenpäin hyväksytettäväksi tai kirjanpitäjälle. Kaikki yrityksen kuitit tallentuvat samaan paikkaan, josta niitä voi helppo hallinnoida, tarkastella ja viedä kirjanpitoon. Tositteita on helppo etsiä esimerkiksi maksutavan, päivämäärän tai käyttäjän perusteella. Näiden lisäksi koneluemme jokaiselta kuitilta kaiken tekstin ja voit helposti hakea kuitteja vapaasanahaulla esimerkiksi yrityksen nimen tai y-tunnuksen perusteella.

Haluatko kokeilla itse? Voit kokeilla Luovua ilmaiseksi kuukauden ajan ilman sitoumuksia. Rekisteröidy palveluun, lataa sovellus puhelimeesi ja koe Luovun helppous omakätisesti.