Kilometrikorvaus ja päiväraha vuodelle 2021 - Luovu

Kilometrikorvaus ja päiväraha vuodelle 2021

Kilometrikorvaus, päiväraha, puolipäiväraha ja muut verovapaat kulukorvaukset muuttuvat jälleen vuonna 2021. Tärkeimpänä muutoksena oman auton käytöstä maksettava kilometrikorvaus mikä nousee sentillä 44 senttiin ja kotimaan kokopäiväraha mikä nousee eurolla 44 euroon. Huomattavaa on että osapäiväraha säilyy ennallaan 20 eurossa.

Vuonna 2021 korkeinta päivärahaa voi nostaa työmatkaillessaan Etelä-Sudanissa tai Keski-Afrikan tasavallassa joissa molemmissa verotonta ulkomaan päivärahaa voi saada peräti 104 euroa päivässä. Matalinta päivärahaa puolestaan saa Uzbekistanissa jossa sitä maksetaan enintään 29 euroa päivässä.

On siis aika päivittää excelit ja muut matkalaskupohjat tai sitten voi käyttää Luovua ja kaikki tämä on jo kunnossa. Me pidämme huolen että tehdessäsi matka- tai kululaskua sinun ei tarvitse huolehtia mikä päiväraha milloinkin ja missä maassa kuuluu maksaa.

Verohallinnon päätös verovapaista matkakustannusten korvauksista vuodelle 2021 löytyy kokonaisuudessaan täältä:

https://www.vero.fi/syventavat-vero-ohjeet/paatokset/47405/verohallinnon-p%C3%A4%C3%A4t%C3%B6s-verovapaista-matkakustannusten-korvauksista-vuonna-2021/

PS. Kuvituskuva Malediiveilta jossa verotonta päivärahaa saa enintään 65 euroa päivässä vuonna 2021.