Kilometrikorvaus ja päiväraha vuodelle 2022 - Luovu

Kilometrikorvaus ja päiväraha vuodelle 2022

Vuoden 2022 kilometrikorvaus, päiväraha, puolipäiväraha ja muut verovapaat kulukorvaukset muuttuvat jälleen. Tärkeimpänä muutoksena oman auton käytöstä maksettava kilometrikorvaus mikä nousee 46 senttiin kilometriä kohden sekä kotimaan kokopäiväraha mikä nousee 45 euroon. Huomattavaa on että osapäiväraha säilyy edelleen 20 eurossa.

On siis aika päivittää excelit ja muut matkalaskupohjat tai sitten voi käyttää Luovua ja kaikki tämä on jo kunnossa. Me pidämme huolen että tehdessäsi matka- tai kululaskua sinun ei tarvitse huolehtia mikä päiväraha milloinkin ja missä maassa kuuluu maksaa.

Verohallinnon päätös verovapaista matkakustannusten korvauksista vuodelle 2022 löytyy kokonaisuudessaan täältä: päätös verovapaista matkakustannusten korvauksista vuonna 2022

PS. Kuva Balilta, Indonesiasta jossa vuonna 2022 saat päivärahaa 51 euroa päivässä.