Kilometrikorvaus ja päiväraha vuodelle 2023 - Luovu

Kilometrikorvaus ja päiväraha vuodelle 2023

Vuoden 2023 kilometrikorvaus, päiväraha, puolipäiväraha ja muut verovapaat kulukorvaukset nousevat vuoteen 2022 verrattuna. Tärkeimpänä muutoksena oman auton käytöstä maksettava kilometrikorvaus mikä nousee 53 senttiin kilometriä kohden sekä kotimaan kokopäiväraha mikä nousee 48 euroon. Myös osapäiväraha nousee 2 eurolla 22 euroon.

Luovussa nämä ja ulkomaan päivärahat ovat aina ajan tasalla. Tehdessäsi matka- tai kululaskua sinun ei tarvitse huolehtia mikä päiväraha milloinkin kuuluu maksaa vaan syötät vain matkan lähtö- ja paluuajan ja Luovu laskee juuri oikean, verottajan kulloinkin salliman, korvauksen.

Verohallinnon päätös verovapaista matkakustannusten korvauksista kuten päivärahoista vuodelle 2023 löytyy kokonaisuudessaan täältä: päätös verovapaista matkakustannusten korvauksista vuonna 2023