Tutustu tyytyväisiin asiakkaisiimme. Anna puiden kasvaa - Luovu paperista

Meistä sanottua

IMETYKSEN TUKI RY

Imetyksen tuki ry on vuonna 1998 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys, joka toimii Suomessa valtakunnallisesti. Tarjoamme luotettavaa tietoa ja koulutettua vertaistukea imetyksen kaikkiin vaiheisiin. Imetyksen tuki ry:n tiimissä on 5 työntekijää ja 550 huikean osaavaa ja avuliasta vapaaehtoista.

”Luovu on mahdollistanut sekä työntekijöiden että vapaaehtoisten matka- ja kulukorvaushakemusten käsittelyn kokonaan sähköisesti. Luovua käytettäessä säästyy aikaa ja resursseja, kun kuitteja ei tarvitse kopioida ja postittaa, vaan ne voi kätevästi kuvata ja liittää sähköiseen matkalaskuun. Luovu-sovellus myös kulkee näppärästi puhelimessa, mikä on ollut vapaaehtoisillemme oikein hyvä ratkaisu. Itse toimivan järjestelmän ja sovelluksen lisäksi, yhteistyö Luovun kanssa on toiminut hienosti. Arvostamme yrityksen asiakaslähtöistä ja kehittämiseen tähtäävää lähestymistapaa.”

Saija Ohtonen-Jones, toiminnanjohtaja, Imetyksen tuki ry
www.imetys.fi

TALOUSAVAIN.NET

Talousavain.net toimii ensimmäisenä Suomessa täysin sähköisesti. Tarjoamme verkossa taloushallinnonpalvelua niille, joita kiinnostaa säästää aikaa, vaivaa ja rahaa. Meiltä saat osaavan asiantuntijanpalvelun yrityksellesi, sekä tukea liiketoimintasi kehittämiseen ajasta ja paikasta riippumatta.

”Etsimme pitkään toimivaa ja tehokasta mobiilia ratkaisua kuittien ja matkalaskujen sähköiseen käsittelyyn ja Luovun integraatio Briox-ohjelmistoon vakuutti meidät. Voimme suositella ohjelmaa varauksetta kaikille.”

Kimmo Lähti, toimitusjohtaja, Talousavain.net
www.talousavain.net

SOLINOR

Solinor on työntekijöidensä omistama, 2002 perustettu 50+ ammattilaista työllistävä digitalisaatiopalveluita tarjoava edelläkävijäyritys.

”Kokeilin jokaista kuitinkuvaus- ja matkalaskumarkkinoilla tarjolla olevaa mobiilisovellusta. Luovu ratkaisi parhaiten kuittien ja luottokorttilaskujen kohdistuksen Web Service -rajapinnan yli Visma Netvisorissa.”

Martiska Reinikka, Head of Finance and Marketing, Solinor Oy
www.solinor.com

A-TILI

A-Tili on suomalainen, vuonna 1979 perustettu tilitoimisto joka työllistää 25 alan ammattilaista ja palvelee yli 700 asiakasyritystä.

”Toimme yhdessä Luovun kanssa markkinoille täysin uudenlaisen mobiilitilitoimistokonseptin, ja he olivat luonnollinen valinta yhteistyöhön, sillä heidän ammattitaitonsa vakuutti heti kättelyssä. 15 vuoden kokemus vaativasta mobiilisovelluskehityksestä sekä erittäin ketterä toimintatapa ovat elinehtoja silloin kun luodaan jotain uutta. ALVin on täysin uudenlainen tapa tehdä pienyrityksen kirjanpitoa.”

Jon Gorschelnik, toimitusjohtaja, A-Tili Oy
www.a-tili.fi

GYLLING ACCOUNTING

Gylling Accounting on sähköisen taloushallinnon pioneeri ja yli 40 henkilöä työllistävä tamperelainen tilitoimisto. Gyllingillä on tehty sähköistä kirjanpitoa 49 vuoden ajan, aina reikäkorttiajoista asti.

“eGylling tukee omaa brändiämme ja toimii korvaamattomana lisänä palveluvalikoimaamme, ja mikä parasta, se ei ole järjestelmäsidonnainen.”

Max Gylling, toimitusjohtaja, Gylling Accounting Oy
www.gylling.fi

OLE ONLINE

OLE Online-tilitoimistot on itsenäisten tilitoimistojen muodostama valtakunnallinen verkosto, joka tarjoaa asiakkailleen sähköisen liiketoiminnan sovellusratkaisut yhdistettynä ammattitaitoiseen taloushallinnon palveluun.

”Valitsimme Luovun kumppaniksemme, koska heidän uniikki ratkaisunsa tarjosi meille viimeisen puuttuvan osan sähköisen liiketoiminnan sovelluskokonaisuuteemme. Valintamme ratkaisi sovelluksen helppokäyttöisyys ja mahdollisuus brändimme mukaisen ulkoasun toteuttamiseen. Olemme olleet tyytyväisiä Luovun asiakaslähtöiseen toimintatapaan, jonka ansiosta palvelu kehittyy haluamaamme suuntaan todella nopeasti.”

Vesa Laurila, verkostonjohtaja, OLE Online-tilitoimistot
www.oleline.fi

TILITOIMISTO JPOND OY

JPond on nuori ja notkea tilitoimisto Kangasalla.

“Luovu on loistava työkalu jolla tilitoimisto voi sähköistää loputkin kuittiliikenteestään. Suosittelen kaikille asiakkailleni.”

Janne Lampi, yrittäjä, Tilitoimisto JPond Oy
www.jpond.fi