Fivaldi integraatio - Luovu

Fivaldi integraatio

Luovusta voit viedä sekä tositteita että matka- ja kululaskuja Visma Fivaldiin siirtotiedoston avulla. Tätä ennen on kuitenkin tehtävä muutama määritys jotta mm. verokannat siirtyvät tileiltä oikein ja että Luovussa oleva yritys kohdistuu oikeaan yritykseen Fivaldissa.

Avaa Fivaldissa Kirjanpito->ALV määritykset.

Määritä tämän jälkeen Ostot 0%, Ostot 10%, Ostot 14% ja Ostot 24% (kohta 1) sisäänlukutunnukset (kohta 2) antamalla jokaiselle niistä erikseen oma tunnus. Esimerkissä Ostot 0% sisäänlukutunnus on määritetty merkkijonoksi KOOS0, Ostot 10% merkkijonoksi KOOS10 jne. Voit käyttää halutessasi mitä tahansa merkkijonoa mutta on tärkeää että käytät samaa merkkijonoa myös Luovussa.

Määritetään tämän jälkeen Luovussa samat sisäänlukutunnukset yrityksen asetuksiin kohdasta Päävalikko->Yritykset ja napauttamalla tämän jälkeen yrityksen nimeä. Valitse kohtiin Tositteiden vienti ja Matkalaskujen vienti valinta Fivaldi ja määritä ALV-koodi 0%, ALV-koodi 10% jne. kohtiin samat sisäänlukutunnukset jotka määritit aikaisemmin Fivaldiin. Mikäli haluat käyttää Fivaldissa verotilinä, siis tilinä jolle ALV:n osuus siirretään, muuta tiliä kuin 1763 niin voit syöttää sen kohtaan Verotili. Lisäksi voit määrittää tositelajiksi esimerkiksi Luovu mikäli haluat että siirretyt tositteet menevät tälle tositelajille. Vastaava tositelaji pitää tällöin löytyä myös Fivaldista. Siirto kohdistetaan Fivaldista löytyvän yritystunnus kentän avulla joka pitää olla sama kuin Luovussa oleva yritysnumero joka esimerkissämme on 1000.